Flygfrakt dygnet runt och världen över!


Att flygfrakt ska vara enkelt är en självklarhet. Men det är många bitar som ska hänga ihop och stämma överens. Av den anledningen är det viktigt att du väljer en speditör som lägger ihop alla delarna till en fungerande helhet. Vi på A.R. Forwarding AB har både lång erfarenhet och stort kontaktnät världen över. Detta för att leverera skräddarsydd flygfrakt med fingertoppkänsla. Vår styrka är vår storlek, att vi är en mindre aktör på marknaden gör att du som kund alltid får personlig service och inte blir en i mängden.


Flygfrakt när, var och hur

Med oss på A.R. Forwarding AB får du som kund alltid en personlig och nära service där vi tillgodoser just dina behov. Vi har ett nätverk som sträcker sig världen över, vilket betyder att vi transporterar både till de största metropolerna och till de ställen som på en karta är svåra att finna. Detta gör vi dessutom med konkurrenskraftiga priser och med en stor personlig service. Ja, man kan säga att alla våra kunder ses som VIP-kunder. Med våra helhetslösningar där vi levererar från dörr till dörr skapar vi stor trygghet i att din frakt kommer fram – både på utsatt tid och med största varsamhet. Vi är väl medvetna om att alla kunder bär på olika typer av gods och med det är det viktigt att dina önskningar tas tillvara genom öppna dialoger där du under hela resan kan känna dig delaktig.

Vår kundtjänst kan du nå under dygnets alla timmar och som ser till att dina behov för er flygfrakt blir så bra som möjligt. Vad vi erbjuder är:
  • Dokumentation
  • Transport och varuförsäkring
  • Distribution och inrikesfrakt
  • Importförtullning
  • Exportklarering
  • Hantering av tungt eller farligt gods
  • Emballering
  • Skräddarsydda speciallösningar
Som sagt så är ingen förfrågan för stor eller för liten, för bred eller för smal. Då vi skräddarsyr transporter för att passa era behov är vi experter på speciallösningar – testa oss! Hör gärna av dig om du vill ha mer information och underlag så berättar vi gärna mer om vad vi kan göra för just dig.

Intresseanmälan Flygfrakt

Vi hjälper er gärna med flygtransporter, kontakta oss så sköter vi resten!